Louis Vuitton Bodrumban!

Bodrumban nyitotta meg új üzletét Louis Vuitton ezen a nyáron.

Az egykori halászvároska kikötőjében, a Yalıkavak Marinán megnyíló új, impozáns épületen helyi építészeti motívumok láthatók, melyeket Bodrum gazdag múltja ihletett. A belépőt egyedi hangulatot árasztó vitrinek fogadják, melyeket Louis Vuitton ikonikus logójának külön erre az épületre tervezett nazar boncukjai díszítenek.

Az üzlet rendkívüli homlokzata a mélységgel és a perspektívával játszó építészeti megoldások hatására monumentális látványt nyújt. A rajta lévő áttört motívumoknak köszönhetően a fény napközben különböző pontokon szűrődik be. A színes, kézzel festett próbafülkék, a bőrdíszítés, a mészkő burkolatok és a puha gyapjú szőnyegek szinte táncot járnak vele.

Louis Vuittonnak a kikötőről elnevezett, Yalıkavak Marina nevű női-férfi ruházat, bőráru, kiegészítők, cipő-, óra- és parfümkollekciójának megtekintése közben a luxus érzetét keltő, selyem hatású fotelekben pihenhetünk meg. A tengerre néző teraszon pedig mintha megállna az idő. A friss levegőnek és a kilátásnak köszönhetően kellemes kikapcsolódásban lehet részünk.

A megnyitó alkalmából az egzotikus Capucines és Petite Malle táskák mellett Louis Vuitton bodrumi ihletésű és limitált számban gyártott On-The-Go táskái is helyet kaptak e mesés épületben. A Giant logoval ellátott, vászonból és rafiából készült modelleken pedig a kagyló alakú bőr charm kiegészítők a bodrumi tenger hihetetlen kékjét idézik.

Forrás: ELLE Magazin

Fordította: Barabási-Mocsári Erika


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here