Külön szexel Hürrem és Szulejmán magyar hangja

1
Forrás: szulejman2.webnode.hu

Sokszor még az érzelmes jeleneteknél sem találkozik Hürrem és Szulejmán magyar hangja, külön-külön romantikáznak a mikrofonba.

Hürrem és Szulejmán bonyolult szerelmi életét, civódásaikat, a kapcsolatukat övező cselszövéseket lehet imádni vagy lehet utálni, egy biztos, a több éve tartó török sorozat senkit sem hagy hidegen. Még magukat a szinkronszínészeket sem, akik a két főszereplőnek kölcsönzik magyar hangjukat. Illetve egy kifejezetten Hürremre és Szulejmánra „kifejlesztett” hangot, Bognár Anna és Széles Tamás ugyanis nem a „saját hangjukon” szólalnak meg a török sorozat szereplőiként.

Mivel a török színészek, Meryem Üzerli és Halid Ergenc színészi játéka is merőben eltérő a magyar hagyományoktól, a két szinkronszínésznek hangjában is ehhez kellett alkalmazkodni az RTL Klub sorozatában. – Nekem nincs olyan jellegzetes hangom, ahogy én a hétköznapokon beszélek, Hürrem nem beszél. Például az első pár részben vagy kiabált, mert szült, vagy elégedetlen volt, vagy rabszolgasorból fel kellett magát küzdenie, tehát sokat kellett ingerülten kiabálnia, vagy pedig szerelmes jelenetekben egészen búgnia. Ezt a hangomat vagy a férjem ismerte, vagy a játszótéren az anyukák, ahogy megpróbáltam begyűjteni a gyerekeimet – mesélte az rtl.hu stábjának Bognár Anna, aki a pikáns jelenetek felvételeiről is szót ejtett.

A cikk folytatása >>>


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here