Kiderült, mi nem tetszett Csősz Bogi multimilliárdos férjének

Kép forrása: instagram

Válásával ő lehetne a leggazdagabb magyar nő!

Csősz Bogi egy klubban ismerkedett meg milliárdos férjével. A dúsgazdag férfi már a legelső találkozásukkor azt mondta a szép magyar lánynak, hogy ő az a nő, akit feleségül venne. Ugyanis Burak Talu, aki a világ ezer leggazdagabb embere között szerepel 700 milliárd forintos vagyonával, első látásra beleszeretett a hastáncoló Bogiba. A magyar lány persze tudta, hogyan kell még egy ilyen mérhetetlenül gazdag férfit is megnyerni.

– Adjuk meg a férfinek a lehetőséget, hogy menjen és teljesítse a feladatokat. Ezt csináltam a férjemmel is. Tudtam, hogy ő nem egy egyéjszakás kaland. Nyilván látta, hogy ki vagyok, meg milyen nő, de úgy viselkedtem, mint egy kislány. Mindenféle feladatot adtam neki, mindenhová el kellett engem vinnie – operába, balettra, sétálni, utazni stb. –, de én addig nem engedtem még egy csókot sem. Legalább egy másfél hónapot várattam – mesélte Bogi egy interjúban.

Az esküvőjükön a török kormány nyolc minisztere és Isztambul teljes vezetése is részt vett. Bár gyakran csak hetente egyszer találkoztak, mivel a vállalkozó férj is állandóan úton volt, kapcsolatukra a kölcsönös bizalom volt a jellemző. Ám a hírek szerint most mégis válságba került a házasságuk. Az ok, hogy Bogi nem hajlandó a hagyományos török feleség szerepét játszani, hanem egymás után kezd ő is újabb és újabb sikeres vállalkozásokba. És immár közel áll ahhoz, hogy ő is milliárdos legyen a saját jogán. Ez állítólag nem tetszik a férjének.

Mint ahogy az sem, hogy rengeteg időt töltenek egymástól távol. Ugyanis míg Burak továbbra is Isztambulban él, addig Bogi Budapestre tette át a székhelyét. És ha valóban válás lesz a kapcsolatuk vége, Bogi nem csak „egyszerű milliárdos” lehet. Az esküvőjük előtt ugyanis nem kötöttek házassági szerződést, és egy jó ügyvéd ilyenkor a férj vagyonának akár a felét is meg tudja szerezni. Ám Bogi nem készül ilyesmire, nem is számít arra, hogy így szerezzen magának milliárdokat. Inkább arra vár, hogy beérjenek a saját vállalkozásai, amelyeket saját gyerekeként szeret. Ráadásul egyelőre mindketten úgy látják, hogy megéri időt adni a kapcsolatuknak, hátha eloszlatja a házasságuk felől a sötét fellegeket.

Építkezésekből jött a vagyon
Burak Talu építési vállalkozóként szerezte hatalmas vagyonát. Autóutakat és gátakat épít, de a cégéhez köthető az Európát Törökországgal összekötő autópálya megépítése is, ami szintén óriási hasznot hozott neki.

Forrás: blikkruzs.blikk.hu


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here