Ha hull a hó, már várják, mikor bukkan fel: Fatih Işık Isztambul utcáin síel

Érdekes, hogy március végén jelentkezünk a hírrel, de az időjárás is érdekességeket produkál: pénteken kezdődött a hóvihar Isztambulban, szombaton figyelmeztetést adtak ki, hogy aki teheti, ne hagyja el otthonát. A metropolisz életét komoly havazások nehezítették, idén márciusban már másodszor.

Autóval lehetetlen közlekedni? Pattanjunk sílécre! Bizonyára így gondolja Fatih Işık testnevelő is, aki azonnal felbukkan Isztambul utcáin, amikor hó hull a városra.

Januárban Avcılar és Firuzköy között csúszott végig a behavazott utcákon. (A videókat a linkekre kattintva érhetik el.)

Forrás: Insagram – beyazzatliprens

Egy héttel ezelőtt pedig olyan helyeken járt, ahol mindenki szívesen sétálna, ám ilyen időben síléccel egyszerűbb: Galata és Bebek kerületekben csúszkált, a legszebb isztambuli helyszíneket bejárva.

Forrás: Insagram – beyazzatliprens

Mivel ezen a hétvégén is belepte a hó a várost, újra felbukkant: Fatih Işık most a Mustafa Kemal Paşa kerület utcáit járta be, majd egy rövid ideig a D-100 úton és a behavazott Ambarlı kereszteződésben siklott.

A lovaglást, íjászatot és síelést imádó tornatanár kalandjait a @beyazzatliprens elnevezésű Instagram-fiókján osztja meg, tehát úgy tűnik, ő maga “a herceg fehér lovon”.

Erdem Éva – Türkinfo


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here