Fény derült rá, Csősz Bogi hogy ismerkedett meg milliárdos férjével: így vette le Burakot a lábáról

Kép forrása: instagram

Csősz Bogi férje megismerkedésük után három órával már tudta, hogy feleségül veszi.

Csősz Bogi olyan luxusban éli az életét török milliárdos férje oldalán, amelyről a legtöbben álmodni sem mernek: 1400 négyzetméteres villában él Isztambulban, a legmenőbb szállodákban szállhat meg, gardróbja roskadozik a dizájnercipőktől, táskáktól és ruháktól.

A Feleségek luxuskivitelben szereplőjéről sokan feltételezik, számára alapkövetelmény volt a párkeresésben, hogy olyan férjet fogjon magának, aki tehetős.

Csősz Bogi és férje első találkozása

Üzletember kedvese, Burak Talu családja révén hatalmas vagyonnal rendelkezik, valamint építészként is roppant sikeres. Megismerkedésük története rácáfol a rosszmájú előítéletekre, hiszen a színésznőt a legkevésbé sem érdekelte a férfi pénztárcája. Sőt, amikor legelőször megpillantotta egy partin, azt sem tudta, hogy kicsoda.

lső találkozásunknál három órán keresztül ültünk egy kanapén, a buli helyszínén, és beszélgettünk – mesélte a Life.hu interjújában.

A páros nem is vette észre, hogy repül az idő, úgy egymásra hangolódtak. A férfi életében addig nem volt arra példa, hogy valaki így elvarázsolta volna, így a beszélgetés végén magabiztosan kijelentette, hogy megtalálta a feleségét.

Folytatás

Forrás: femina.hu


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here