Fegyvert nyomtak a szájába, levették róla az alsógatyát, és női ruhát adtak egy török férfire, hogy elűzzék

Kép forrása: www.pikrepo.com

Vádat emelt az Érdi Járási Ügyészség azzal a török apával és fiával szemben, akik megalázták és arra akarták kényszeríteni az egyikük riválisát a volt kollégájukkal, hogy az akarata ellenére is menjen vissza Törökországba.

Nisóczi József Levente, a Pest Vármegyei Főügyészség szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy az ügyészség egy év letöltendő börtönt kért az apára is és a fiára is előkészítő ülésen történő beismerés esetére azzal, hogy két évre utasítsák ki őket Magyarország területéről. A harmadik vádlott nincs meg, ezért az ő esetében arra tettek indítványt, hogy ítéljék szabadságvesztésre a távollétében.

Az apa 2021 februárjáig élettársi kapcsolatban élt egy nála dolgozó nővel, aki 2021 márciusától egy másik török férfivel létesített kapcsolatot, akihez fél évvel később hozzá is ment feleségül. Az új férj nem nézte jó szemmel, hogy a felesége továbbra is a volt párja cégében dolgozik, így gyakran veszekedtek emiatt.

A nő ezt elpanaszolta korábbi élettárásának, aki elhatározta, hogy eltávolítja a férfit a nő mellől. Az apa terve az volt, hogy fia és volt alkalmazottja segítségével, akár akarata ellenére is Törökországba viszi a riválisát és nem engedi visszatérni Magyarországra.

Bő egy évvel ezelőtt a három török elkövető megjelent a rivális érdi lakcímén. Maszkot és gumikesztyűt húztak, majd behatoltak az ingatlanba és földre teperték a férfit. Az apa egy fegyvernek látszó tárgy csövét belenyomta a riválisa szájába, de azt a volt alkalmazottja elővigyázatosságból végül elvette tőle.

Folytatás

Forrás: 24.hu


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here