Ez mégis hogy történhetett? 230-nál is több érmét, elemet és egyéb tárgyakat találtak orvosok egy férfi gyomrában

Kép forrása: www.pikrepo.com

Az orvosok értetlenül álltak, miután több száz érmét, szöget, elemet és üvegszilánkot találtak egy férfi gyomrában. Burhan Demir – a törökországi Ipekyolu városából – kórházba vitte öccsét, miután az hasi fájdalomra panaszkodott.

Nagy meglepetést okozott az ultrahang
Amikor azonban az orvosok ultrahanggal és röntgenfelvételekkel egybekötött endoszkópiát végeztek, megdöbbenve fedeztek fel 233 tárgyat a 35 éves férfi gyomrában. Ezek között voltak érmék, elemek, mágnesek, szögek, üvegdarabok, kövek és csavarok. A sebészek később eltávolították a tárgyakat a csak Z néven említett betegből.

Az egyik sebész, Dr. Binici elmondta: “A műtét során láttuk, hogy egy vagy két szög áthatolt a gyomorfalon, valamint két fémdarab és két különböző méretű kő volt a vastagbélben Megállapítottuk, hogy elemek, mágnesek, szögek, érmék, üvegdarabok és csavarok voltak ott. Teljesen kitisztítottuk a gyomrát. Ezt a helyzetet nem felnőtteknél látjuk, többnyire gyermekkorban és öntudatlanul lenyelt idegen testeknél fordul elő. Pszichiátriai betegeknél, fogvatartottaknál vagy bántalmazási esetekben a felnőtt korosztályban is előfordulhat.

Nem világos, hogy mikor került sor a műtétre, de a történetről a helyi média június 15-én számolt be. “Köszönöm az orvosok figyelmét és támogatását” – tette közzé a páciens, kinek gyomortartalmáról a Metro oldalán találsz meglepő fotókat.

Forrás: www.femcafe.hu


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here