Erőszakkal vádolja felesége a Duna TV sztárját

Kép forrása: www.samsunhaber.org

Közösségi oldalán robbant a bomba.

A Duna Televízión nagy sikerrel futó Az Érzelmek tengerén főszereplőjét, Miratot életre keltő Kutsi tavaly vette el titokban második feleségét. Szerelmüket csendben, a média figyelmétől távol élték meg Sibel Ülkerrel, ám most mégis tőlük hangos a török sajtó. Az ok pedig az, hogy felesége erőszakkal vádolja.

Bár az újságírók folyamatosan igyekezték a párt meginterjúvolni a kapcsolatukról, ők elzárkóztak a nyilvánosság elől, a közösségi médiában is csak néhány fotót osztottak meg ez esküvőjüket követően, de ezeket leszámítva az interneten sem jelentettek meg magukról semmit. Eddig.

Épp ezért robbant nagyot a bomba, amikor Sibel néhány nappal ezelőtt a következőket írta ki Instagram-oldalára:

„Minden pszichológiai erőszakot és manipulációt, amit több mint egy éve átélek a gyerekeimmel, egyenként fogok bizonyítani, ha eljön az ideje. Most csak annyit mondok, hogy egyesek jobb színészek, mint amilyen emberek. És bizony a maszkok alatt olyan arcok húzódnak meg, amelyek létezéséről korábban sejtelmünk sem volt.”

A sorokból egyértelműen kiderül, hogy a házasságuknak vége, sőt, ha Sibel valóban bizonyítani is tudja a vádjait, a sorozatsztárnak kellemetlen kérdésekre kell majd válaszolnia a bíróság előtt – írja a Telenovella.

Forrás: blikkruzs.blikk.hu


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here