Élő adásban vallotta be, hogy megerőszakolt és meggyilkolt egy 4 éves kislányt

meggyilkoltEgy török tévéműsor vendége volt Himmet Akturk – a műsor megoldatlan rendőrségi ügyek, családi drámák elemzéséről szólt. Egy 4 éves kislány eltűnésének ügyét sikerült megoldani az ő segítségével – mivel bevallotta, hogy ő volt az erőszakoló gyilkos.

Muge Anli műsorvezetőnő a 4 éves Irmak Kupal eltűnését szerette volna kideríteni a kétségbeesett család kérésére. Akturk vállalta, hogy ebben segít a nőnek – de végül mindenkit megdöbbentett.

A kislány a család alasehiri háza előtt játszott, mikor eltűnt. A műsor során a szőke műsorvezető végig fenntartotta a feszültséget, rengeteg kérdést tett fel vendégének, aki végül teljesen összetört, és bevallotta borzalmas tettét: megerőszakolta a kislányt, majd megfojtotta Irmakot – írja a faktor.

A rendőrök kivezették a férfit a stúdióból, majd vallatni kezdték. Akturk elmondta, hogy a kislány holttestét egy zsákba rejtette, majd talicskán eltolta a legközelebbi szemetesig. Másnap a férfi észrevette, hogy a konténert még nem ürítették, ezért megijedt, és kiszedte a holttestet, majd a közeli szőlősben ásta el.

Az adás után a rendőrség felkereste a helyszínt, és megtalálták a kis Irmak maradványait. A rendőrkutyák a férfi házában vért és hajat is találtak – valószínűleg ez is Irmaké lehetett.

Forrás: www.karpatinfo.net


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here