Életveszély és hírnév – film készül Tarkanról

Film készül Tarkan életéről, melyben fény derül az életét veszélyeztető helyzetekre és átélt nehézségeire, melyek ellenére mégis elérte a vágyott hírnevet.

Tarkan születésétől híressé válásáig sokszor került a halál közelébe. Maga szeretné teljes őszinteséggel megírni és  megfilmesíteni 45 éve tapasztalatait.

„Ez a gyerek nem éli túl!”

Kiskorában egy nap a bátyjával egy lovaskocsi után szaladtak, amikor komoly balesetet szenvedett. Bár az orvosok azt mondták, nem éli túl, ő életben maradt.  Németországban született és nőtt fel, ahol származása miatt rasszista támadások érték. Apja szívbetegsége miatt visszaköltöztek Törökországba, mikor Tarkan 15 éves volt.

Újabb baleset

Családja anyagi gondjaikkal küzdött, környezete túl európainak tartotta. Az ezekből fakadó lelki problémáin csak  pszichológus segítségével tudott felülkerekedni.

Híressé válása után Franciaországban újfent komoly balesetet szenvedett, ismét életveszélybe került. A számos törés miatt, hosszú ideig feküdt az intenzív osztályon.

Minden részletre kiterjedő forgatókönyv készül

Egy néhány évvel későbbi balesetéből – az autópálya közepén leállt a kocsija –  is csodával határos módon sértetlenül menekült meg. Az eset akkoriban nagy visszhangot kapott a helyi sajtóban. Ezek a halálközeli élmények sem tántorították el a 45 éves művészt, hogy szakmájában a csúcsra törjön. Ám az eddigi színészi felkéréseket – melyek komoly producerektől érkeztek felé – mind elutasította. Azt nem lehet tudni, hogy a saját életéről szóló és a forgatókönyvet is maga író művész ezúttal vállal-e filmszerepet a készülő produkcióban.

Forrás: cnnturk.com

Fordította: Kiran Katalin – Türkinfo


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here