Dermesztő felvételek: a fürdőzők közé úszott egy cápa egy törökországi üdülőhelyen – Így ijesztették el a fenevadat

Kép forrása: www.pikrepo.com

Az ijesztő felvételeken az látható, ahogy egy törökországi üdülőhelyen a tengerben fürdőzők közé úszik egy cápa, hatalmas riadalmat keltve.

A videót, amit a közösségi médiában osztottak meg, már rengetegen látták. A felvétel elején az látható, ahogy a délnyugat-törökországi Marmaris partjainál feltűnő cápa uszonyai egyszer csak előbukkannak a vízből, hatalmas riadalmat keltve.

A helyiek és a turisták a sekély vízben állnak, miközben a cápa köröz körülöttük. A háttérben állók rémülten mutogatnak, míg mások a vízbe merülve próbálnak menekülni, miközben a ragadozó a lábuk között köröz.

Megmentésükre egyszer csak egy ember odalép a cápához, majd – bizarr módon – egy felmosóval kezdi el verni annak fejét. Többször is fejbe vágja, miközben a háttérben a filmező úriember nevetése hallatszik.

Néhány ütés után a cápa a tömegtől távolabb úszott el, miközben az fürdőzők a helyükön maradnak, amíg megbizonyosodnak arról, hogy távozik. A videó az ütések után még néhány másodpercig folytatódik, így még látszódik a cápa uszonya és farka is.

A Földközi-tenger feltételezhetően 47 cápafajnak ad otthont, köztük a kék cápának, a nagy pörölycápának és a nagy fehér cápának – írja a Mirror.

Forrás és a videó: www.blikkk.hu


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here