Bentley lakosztály Isztambul

New-Bentley-suite-debuts-at-the-St.-Regis-IstanbulA Bentley folytatva az együttműködését a St. Regis Hotels & Resorts-tal Isztambulban egy újabb különleges luxuslakosztályt mutatott be.

Az igazán fejedelmi lakosztályt a Bentley Continental GT mesteri kivitelezése, luxusa és gömbölyű vonalai ihlették. A lakosztály erkéllyel is rendelkezik, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a Maçka Parkra, illetve a Boszporuszra és a városra. A lakosztályban nappali és háló, egy nagyobb és egy kisebb fürdőszoba, valamint egy öltöző is található.

A minőségi anyagokkal berendezett New-Bentley-suite-debuts-at-the-St.-Regis-Istanbul-41lakosztály pedig lépten-nyomon felhívja a figyelmünket az elegáns brit luxusautó márkára, a Bentley-re. A tükrös mennyezetű előcsarnok márvány padlóját a Continental GT felnijei ihleték, a napaliba lépve pedig a falak hajlított élei a sportkocsi íveit idézik. A nappaliban található bőr kanapé ugyanolyan bőrből készült, mint amit a Bentley is használ a luxus sportkocsi megalkotásához. A kanapé ráadásul az elmaradhatatlan Bentley logó mellett fel van szerelve két pezsgőspalack tartóval és hűtővel.

A cikk folytatása és még több kép>>>

miferfiak.hu


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here