A Szulejmán sztárja bolondul gyönyörű, 12 évvel fiatalabb feleségéért: a törökök álompárja 3 gyereket nevel

Fotó: Instagram/Bergüzar Korel

Halit Ergençnek gyönyörű családja van.

Halit Ergenç török színész a legtöbb magyar számára a Szulejmán című sorozatból lehet ismerős, de a Seherezádé férfi főszereplője is ő volt. Utóbbi sorozatban játszott együtt jövendőbelijével, Bergüzar Korellel. Bár többen úgy sejtik, hogy a szappanoperájuk forgatásán ismerkedtek meg, de sokkal régebbről tudtak egymás létezéséről.

Halit Ergenç családjaA színész még 2014-ben mesélte el a Hurriyet lapnak, hogy a kettejük szerelme nem hétköznapi módon alakult ki.- Először az anyukájával és az apukájával ismerkedtem meg, még dolgoztam is velük együtt. Akkoriban a húszas éveimben voltam, Bergüzar 12 évvel fiatalabb nálam, szóval akkor még nem találkoztunk, körülbelül akkor lehetett általános iskolás. Teltek-múltak az évek, egyszer Beyogluban ültem egy étteremben. Mögöttem ült több lány, akik az iskolai tanárokat beszélték ki.

Megfordultam, majd ezt mondtam nekik: “Én is a Mimar Sinan Szépművészeti Egyetemen tanultam!” Akkor találkoztunk először, de nem tudtam, hogy ő Tanju és Hülya lánya. Utána még találkoztunk párszor, pontosabban egy-két alkalommal titokban követtem őt. Mindaz, ami volt köztünk, az teljesen plátói volt, nem történt semmi több. Évekkel később a Seherezádé forgatásán találkoztunk újra, rájöttünk, hogy az a szikra mindig is ott volt köztünk, sosem múlt el – magyarázta.Elmondta, a színésznőnek is tetszett mint férfi, de félénk és érzékeny nőként nem mutatta ki a szimpátiáját, így akkor elsodródtak egymástól. Eközben a jóképű színész megnősült, 2007-ben vette el Gizemet. Amikor együtt forgattak, a színész házassága megromlott, bár azt pletykálták, hogy a kolléganőjével csalta a feleségét, de ezt tagadták. Csak azután alakult ki köztük több, miután Ergenç házassága végleg megromlott.

2009-ben végül összeházasodtak, majd nem vártak sokat a családalapítással, 2010-ben megszületett fiuk, Ali. Utána sokáig nem vállaltak újabb gyereket, 2020-ban lett egy második gyerekük, aki a Han nevet kapta. Leyla kislányuk 2021-ben jött a világra. Jelenleg Londonban nevelik a gyerekeiket, idén költöztek ki. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép párt alkot Halit Ergenç és Bergüzar Korel.

Forrás: femina.hu


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here