80 nővel vacsorázik együtt várandós felesége helyett a Szulejmán sztárja

A színész annyira népszerű a Közel-Keleten, hogy várandós felesége helyett inkább 80 idegen nővel tölti a Valentin-napot.

Burak Özcivit, akit a magyar nézők egyaránt ismerhetnek a Végtelen szerelem és a Szulejmán sorozatokból is, nem csak Törökországban dobogtatja meg a női szíveket. A Közel-Keleten például akkora rajongótábora van, hogy már nem először hívják rendezvényre, és ahogy ez előtt is, Burak most is igent mondott. Így végül a Valentin-napot is egy, hasonló eseményen fogja tölteni, Katarban, 80 nő társaságában, míg terhes felesége otthon marad. Buraknak nem lesz mélyvíz a sok hölgy, ugyanis nemrégiben egy ehhez kísértetiesen hasonló vacsorán vett részt: akkor a Kuvaitban, a királyi család meghívására étkezett, szintén 80 hölgy társaságában. A luxushotelből aztán mosolyogva távoztak a résztvevők, nem véletlen, a színész igyekezett mindenkire fordítani egy kis időt.

Az, hogy mit szól kedvese az utazgatáshoz, nem tudni, a férfi csak annyit mondott, szerencsére ő és gyermeke is jól vannak, bár felesége mostanában kifejezetten kívánós.

Forrás: www.blikk.hu


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here