22 gyerekkel maradt magára nagyon fiatalon, miután milliomos férjét letartóztatták

Kép forrása: iinstagram

Beláthatatlan időre kénytelen felfüggeszteni a babaprojektet Kristina Öztürk, aki milliomos üzletember férjével már így is 22 kisgyermeket nevel. A török származású Galip Öztürk és mindössze 25 éves, orosz felesége eredetileg hatalmas családról álmodott, 105 gyermekkel. Terveiket az élet azonban keresztülhúzta, átmenetileg legalábbis biztosan.

A jövőnk bizonytalanná vált a fejlemények tükrében – osztotta meg maga Kristina a hírt népes követőtáborával az Instagramon, még tavasszal. Hozzátette, azzal a céllal számol be ő maga minderről, mert szeretné, ha tőle tudnák meg a történteket. „Magányos vagyok nélküle. Remélem, a férjem hamarosan hazatér” – fogalmazott a fiatalasszony, aki így már közel sem biztos abban, hogy egy napon az övék lesz a világ legnépesebb családja. Ha nem is a legnagyobb, a legboldogabb viszont még lehet, ebben biztos vagyok – teszi hozzá bizakodva Kristina.

A fiatal nő azt mondja, folyamatosan a gyerekekkel van és ő is csak azt csinálja minden egyes nap, mint minden más, „átlagos” édesanya; persze a gyerekek „mennyiségét” leszámítva. Ehhez képest a pár – saját bevallása szerint – évi 67 700 fontot (kb. 31,5 millió forintot) fizet ki nem kevesebb, mint 16 dadának, akik a hét minden egyes napján, 24 órában gondoskodnak a picikről. A fiatal anyuka ezen túl hetente 4000 fontot (kb. 1,8 millió forintot) költ el a babák alapvető szükségleteire, köztük 20 nagy zacskó pelenkára és 53 doboz tápszerre. S hogy ez mennyire mindennapos, mindenki döntse el maga.

Folytatás

Forrás: www.evamagazin.hu


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here